Antwerpen 10 miles 2017

Net als vorig jaar gaan we ook dit jaar trainen voor de Ten Miles van Antwerpen met AVLO en kan je inschrijven via de AVLO groepsinschrijving.
 
Concreet:
 
Trainingen voor de Ten Miles zullen doorgaan op:
 
Woensdag (Interval) + vrijdag: 19u en zondag (Lange duurloop) 9u30, schema wordt wekelijks per mail doorgestuurd. (Wie dit wil ontvangen, graag een mailtje naar andy.vertonghen@scarlet.be ).
 
Start van de voorbereiding: woensdag 11/01/2017
 
Deze training en de Ten Miles sluiten perfect aan bij de halve marathon trainingen voor de mensen die in mei of later een halve marathon lopen, voor hen is de Ten Miles dan niet het eindpunt van de voorbereiding! J
 
Inschrijven kan je doen door een mailtje te sturen naar: andy.vertonghen@scarlet.be doorgeven welke afstand je wil lopen, en of je het T-shirt wenst (maat + goed doel opgeven dat je wil steunen), de T-shirts zijn niet langer inbegrepen in het deelname geld.
 
Opgelet, de groepsinschrijving wordt afgesloten op 15/03/2017, wie daarna nog wil inschrijven dient dit individueel te doen en er is dit jaar een deelnemerslimiet.
 
Is Ten Miles nog te ver, geen probleem je kan in Antwerpen ook 5 km lopen en eveneens via AVLO inschrijven, idem voor de marathon!
 
Wat kost het: 

DVV Verzekeringen Antwerp Marathon* 55 euro  
     
DVV Verzekeringen Antwerp 10 Miles 25 euro  
     
DVV Verzekeringen Antwerp Short Run 5 K 15 euro  
     
T-shirt voor het goede doel 10 euro
Print