AVLO start de voorbereiding op Antwerp ten miles

Het jaar is opnieuw gestart en is het tijd om een paar doelen te stellen voor 2016.
Eén van de doelen die velen onder jullie steeds met stip op de agenda zetten is de Ten Miles van Antwerpen die dit jaar zal doorgaan op zondag 17/04/2016.

Voor meer info, zie alvast eens naar hun website: http://www.sport.be/antwerp10miles/2016/nl/

De recreantenwerking van AVLO zal opnieuw op basis van een mooi opgesteld trainingsprogramma iedereen trachten voor te bereiden op deze uitdaging.
Niet-AVLOleden kunnen aan deze trainingen aansluiten. Zij betalen hiervoor 55euro.
 
Trainingsprogramma (Vanaf 06/01/2015)
Woensdag: 19u Interval trainingen (zowel op de piste als daarbuiten, afhankelijk van de training)
Vrijdag: 19u duurloop
Zondag: 9u30 duurloop 
 
Basisconditie bij start: 10 km zonder problemen kunnen lopen.

Opgelet: trainingen zullen uitgestippeld worden en in groep gegeven worden maar anders dan bij start to run voorzien wij geen begeleiders die bij de verschillende groepjes blijven. Iedereen kan de trainingen wel naar eigen kunnen en streven dus uitvoeren. Alle trainingen volgen is niet verplicht maar wel ten zeerste aan te raden om de doelstelling te bereiken.
 
Zin om mee te doen? Stuur een mailtje naar Andy Vertonghen (andy.vertonghen@scarlet.be )en je zal toegevoegd worden aan de groep zodat je op de hoogte blijft van alle trainingen die op het programma staan. 
 
Wil je al inschrijven? Dit kan dit jaar via de groepsinschrijving van AVLO: Stuur je gegevens door naar Andy (ook T-shirt maat) en daarna zal de nodige info volgen.