Ken jij Nathan? Hij was er bij op de WDK in Beveren (6/9)

Ik ben Nathan en zit nog enkele maanden bij de pupillen en dan word ik miniem. Ik ben altijd al een sportieve spring-in-het-veld geweest. Ik kon niet wachten om op mijn 6e te beginnen sporten in een atletiekvereniging. Ik ga vaak en graag naar de trainingen, de veldlopen en de atletiekwedstrijden. De laatste tijd doe ik liever de explosieve nummers, dan de lange loopnummers.
 
Deze zondag ben ik samen met mijn mama naar het WDK in Beveren vertrokken rond de middag. Het was ideaal weer om te sporten: niet te warm en niet te windering. Zoals gewoonlijk waren er erg veel atleten van Lokeren aanwezig: het is altijd leuk om zoveel vrienden daar tegen te komen.

 Zelf had ik er enorm veel zin in: de dag ervoor had ik gloednieuwe spikes gekregen en was vast van plan nog wat meer mijn best te doen.
Het was een spannende namiddag en de nieuwe spikes hebben hun doel niet gemist: zowel op de 60m als de 60m horden wist ik mijn best-tijd wat scherper te stellen. Maar de grootste verassing was wel dat ik voor de eerste maal op het podium mocht staan: de bijna 35m op de hockeybal werpen was goed voor de 2e plaats. Ik glunderde wel een beetje :-)

Het was een toffe namiddag. Ik kijk al uit naar de volgende meeting.
Check hier de volledige uitslagen! 
http://www.volh.be/wedstrijden/uitslagen.php