Info en inschrijvingen voor

van 5 naar 10 km in 10 weken.

Streetrace

Op zaterdag 2 augustus, de eerste zaterdag van de Lokerse Feesten, organiseert AVLO dit jaar al voor de 31e keer de optiek Sonck Streetrace. 

Het programma ziet er als volgt uit:

- 14:00 : mini-kids run (600m) voor kinderen van 5, 6, 7 en 8 jaar
- 14:15: kids-run (1000m) voor kinderen vanaf 9 jaar
- 14:30: 5km jogging voor iedereen
- 15:15: 10km wegwedstrijd


Nieuw dit jaar is het veranderde parcours in lijn met het motto van de stad Lokeren: “fel naturel”. “Fel” in de zin dat de wedstrijd het centrum van Lokeren nog meer aandoet en “naturel” omdat er bij de 10km een rustige passage is langs de oevers van de Durme. Daarnaast is de wedstrijd ingekort naar 10km en is alles gecentraliseerd rond de atletiekpiste van AVLO, waar de de start en finish van de wedstrijden plaatsvinden. Dit laat toe om voor de eerste keer te werken met een chipsysteem waardoor iedere deelnemer van de 5km en 10km met zijn of haar netto tijd in het klassement opgenomen zal worden. Tenslotte is het parcours volledig verkeersvrij gemaakt om de veiligheid van de lopers nog extra te verhogen.

Voor alle kids en mini-kids is er een mooie attentie voorzien bij aankomst. De deelnemers van de 5km jogging krijgen onderweg drankvoorziening en een sportdrankje bij aankomst. Voorts zijn er mooie prijzen voor de top 3.

Voor de wegwedstrijd van 10km is een prijzenpot van 1500 Euro plus mooie naturaprijzen voorzien voor een ruime selectie deelnemers die vooraan in het klassement eindigen, dit zowel voor seniors als masters heren en dames. Ook de eerste Lokeraar wordt in de bloemetjes gezet.
Bovendien krijgen de deelnemers een gratis sport-technisch t-shirt zolang de voorraad strekt.

 

 

Print