G-Atletiek

Atleten geboren in 2017-2016-2015-2014-2013-2012 (=onderbouw):

We kunnen in Lokeren geen aanmeldingen meer bijnemen voor 2022-2023, behalve voor geboortejaar 2013.
U kan uw zoon of dochter wel nog aanmelden maar u komt dan op de wachtlijst.

In Zele is er geen probleem om nog aan te melden en proeflessen te volgen

Registreren kan via de link aanmelden
U krijgt dan een uitnodiging om een aantal proeftrainingen te volgen om zo te ondervinden of atletiek leuk is.

U kan steeds vrijblijvend een kijkje komen nemen, op vrijdagavond te Zele van 18:15 - 18:30 u. In Lokeren op zaterdagochtend van 10:00 - 11:15 u.
Tijdens deze uren kan u iets nuttigen in het clubhuis.

Pasta Party: AVLO-juniores kwalificeren zich voor Europees crosskampioenschap voor clubs

In maart 2014 zorgden de juniores dames van de Lokerse Atletiekvereniging (AVLO) voor een kleine stunt! Tijdens de nationale veldloopkampioenschappen te Wachtebeke kroonden onze atletes zich tot Belgisch clubkampioen cross.

Door hun Belgische titel in 2014 werden deze junioren geselecteerd om op zondag 1 februari 2015 deel te nemen aan het Europees crosskampioenschap voor clubs te Guadalajara (in de buurt van Madrid - Spanje). Daar zullen ze tussen de Europese toplanden moeten trachten staande te blijven en een mooi resultaat uit de brand te slepen.

Niet tegenstaande dit een internationale selectie is, dienen deze atletes en trainers zelf in te staan voor de kosten. Zowel deelnamegeld, verblijf als vliegtuigticket dienen zelf bekostigd te worden. 

Om de kosten zoveel mogelijk te drukken organiseren onze deelnemende atletes (Kendra, Fien, Elise, Febe en Melissa) een lekkere en gezellige spaghetti-avond in onze AVLO-kantine. Deze zal doorgaan op zaterdag 29 november. Men kan aansluiten bij de shift om 17u45 of deze om 19u15.

Voor de prijs van €8 (-12jaar €5) kan je genieten van een heerlijk bord pasta. Achteraf is er de mogelijk aan te sluiten aan het dessertenbuffet.

Kan je niet aanwezig zijn maar wil je onze atletes toch steunen? Er wordt ook een tombola georganiseerd. Twijfel dus niet om onze junioren te steunen en maak op die manier kans op een prachtige MTB of andere mooie prijzen!

 

Inschrijvingsformulier Pasta-party

Naam:_____________________________________________Schrijft in voor _______ volwasene(n) en _________ kind(eren) en betaald de som van €_____

Ik
sluit aan bij de shift van 17u45 19u15

Inschrijvingsgeld
betalen op BE 04 0682 1392 4231 met vermelding “naam + pasta-party”

Inschrijvingsformulier afgeven VOOR woensdag 26 november aan 1 van de deelnemende junioren of mailen naar berten.dv@gmail.com.