Atleten geboren in 2017-2012 (=onderbouw):

Voor meer info kan u e-mailen naar onderbouw.avlokeren@gmail.com

G-Atletiek

i.s.m.
 
Meer info bij Joaquim Fatoïchan De Meester

 

Winterkalender KAN, BEN, PUP en MIN1

Sportkampen 2023

De veldloop-trein raast door

DEINZE
50 AVLO'ers trokken de spikes aan op het vernieuwde parcours van de cross in Deinze. Meer dan 1300 lopers zorgen ervoor dat deze veldloop de grootste van Vlaanderen mag genoemd worden.
Onderstaande AVLO'ers konden zich bij de eerst 10 atleten positioneren: 
 
1. Marthe  pup V
3. Jade - pup V + Nahla  pup V
4. Sen - pup M
7. Ella - min V
8. Briek - pup M
 
LIER
Charlotte (sen V) en Laure (kad V) trokken naar Lier en keerden terug met een mooie resultaat. Bij de senioren dames was Charlotte de beste van het volledige pak en bevestigd haar stijgende vormcurve. Laure liep naar een mooie 5de plaats.
 
VILVOORDE
Wannes maakte zijn debuut op de lange cross bij de senioren mannen. In een mooi deelnemersveld legde hij beslag op plaats 29. 
Vader en dochter - Johan en Elise - legden beide beslag op de 6de plaats. Johan deed dit bij de M50, Elise bij de kadetten meisjes.
 
ROESELARE
De 3de manche van de CrossCup stond hier op het programma. Minieme Fien mocht als 3de het podium op. Bij de scholieren noteren we een 2de plaats voor Dorien. Bij de senioren dames hadden we met Eline en Lisa normaal 2 kleppers aan de start. Eline moest jammergenoeg afhaken omwille van corona. Lisa streed voor wat ze waard was en kwam ook als 2de binnen. Jammergenoeg beliste de KBAB dat dit onvoldoende was voor uitzending naar het EK. Jammer!
 
OUDENAARDE
Top-10 noteringen voor Eloise (1ste - pup), Marthe (1ste - pup),  Nahla (3de - pup), Fien (3de - min), Jade (4de - pup)Leon (6de - pup), Ella (5de - min), Caro (6de - mas), Dimitri (7de - mas) Jippe (9de - min), Brik (9de - pup), Ward (9de - kad), Jessica (9de - mas), Mathis (10de - pup) en Lotte (10de - min)
 
Komende weken zijn onze AVLO'ers in het veld te vinden  Booischot, Gierle en Ertvelde. Ook de eerste indoorwedstrijden gaan van start.
Succes iedereen!