Vooruitblik februari

Februari, de kortste maand van het jaar maar zeker niet de rustigste, integendeel. Februari is steeds gevuld met kampioenschappen. Die starten het eerste weekend al en worden georganiseerd door ons. Op zondag 4 februari organiseren we het Provinciaal Kampioenschap veldlopen hier in Lokeren. Doe dus zeker mee of kom kijken als je het rustiger wilt houden. Maar er is meer, in de Topsporthal in Gent vindt dit weekend het Belgische en het Vlaamse Kampioenschap meerkampen plaats. Een druk eerste weekend dus.

Woensdag 7 februari kan je in de kantine nog eens terecht om je clubkledij af te halen.
In de Tosporthal vindt het Vlaamse Kampioenschap voor cadetten, scholieren en junioren plaats van SVS.

Ook het tweede weekend is gevuld met kampioenschappen. Zaterdag 10 februari is het IFAM in de Topsporthal waar tevens het Belgische Kampioenschap 4*200 meter wordt georganiseerd. De IFAM is een topwedstrijd in België. Zeker de moeite als je Belgische, en buitenlandse, topatleten aan het werk wilt zien. Zondag is het Kampioenschap van Vlaanderen veldlopen in Rotselaar. Die wedstrijd telt mee voor het Easykit CrossCup klassement.

Op zaterdag 17 februari is het Belgische Kampioenschap indoor alle categorieën in de Gentse Topsporthal. Die zondag gaat de jeugd gezamenlijk crossen in Lebbeke.

Vrijdag 23 februari is het Belgische Studentenkampioenschap indoor. Zaterdag kan je ook in de Topsporthal terecht voor de 13e Aalsterse Indoormeeting. De maand wordt afgesloten met het Belgische Kampioenschap veldlopen in Brussel. Het is tevens de finale van de Easykit CrossCup.

Een drukke maand dus. Veel sportplezier in februari


Elien Vervaet