Met de middenbouw naar Kristallijn op 5 januari: alles verliep gladjes

Net zoals vorig jaar heeft trainer Kurt de organisatie op zich genomen om met de middenbouw te gaan schaatsen.  

Er werden zo’n 75 ingangsticketjes gekocht om alle schaatsers op het ijs te krijgen.  Dat klinkt als heel veel volk en dat was het ook!
Wanneer je vanuit de kantine de ijsbaan bekeek was het toch zoeken naar al die atleten, de trainers en de ouders om hun schaatstalenten te kunnen bewonderen.  Het valt me ook altijd op dat die jongens en meisjes er in hun ‘gewone’ kledij zo anders kunnen uitzien, dus dat was ook een extra moeilijkheid.Een achttal aanwezigen voelden zich beter achter het glas in de kantine en genoten van dit schouwspel. De schaatsstijlen verschilden enorm, bij de één zag het er al vlotter, professioneler en stabieler uit dan bij de ander.  Voor sommigen was het de allereerste keer, maar dat was er niet altijd aan te zien!
Tikkertje, valpartijen, elkaar voortduwen… ja hoor; alle typische kenmerken van een leuke schaatspartij waren aanwezig. 

Via deze link
  krijg je een aantal foto's te zien.  Het is heel duidelijk dat onze topfotografen die op de vele AVLO activiteiten knappe foto's maken niet present waren, toch geven de foto's een sfeerbeeld weer van de avond .   Wie zelf ook leuke foto's nam, kan ze hieraan toevoegen.