Vooruitblik januari

Een nieuw jaar is aangebroken. Dat betekent ook een nieuw programma, want wij willen voorkomen dat de extra kilo’s na de feestdagen blijven hangen.

Eerst en vooral: duid 13 januari met stip aan in je agenda. Dan zet AVLO jou in de bloemetjes om je te bedanken voor afgelopen jaar en worden ook de plannen voor volgend jaar uit de doeken gedaan. Garage Imschoot in Waasmunster is de ‘place to be’ voor de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie.

De jeugd gaat op 28 januari gezamenlijk gaan crossen in Hamme. Ook de oudere generatie kan daar terecht. Op 21 januari kan er ook gecrost worden in Bornem. Op die dag is er ook een nieuwe Easykit Crosscup in Hannuit, aan de andere kant van de taalgrens.

De middenbouw (miniemen en cadetten) zet op 5 januari de loopschoenen even aan de kant en vervangt die door schaatsen om even helemaal te ontspannen. De atleten kunnen zich nog tot 4 januari inschrijven. Haast je dus!

Indoor gaan ook de eerste kampioenschappen van start, voor alle categorieën vanaf cadet. Zaterdag 6 januari start met het Provinciaal Kampioenschap. Op 21 januari hebben de cadetten en scholieren Vlaams Kampioenschap en een week later, 28 januari, is het Vlaams Kampioenschap voor alle categorieën. Inschrijven is respectievelijk voor 15 en 22 januari. De maand wordt afgesloten met het Vlaams Kampioenschap SVS voor miniemen op 31 januari. Al die wedstrijden zijn natuurlijk in de Gentse Topsporthal.

En nog een boodschap van algemeen nut: aanstaande woensdag, 3 januari, kan er opnieuw clubkledij afgehaald worden in de kantine.

Geniet nog van 2018 en de beste wensen voor een sportief jaar gevuld met AVLO-herinneringen.

Elien Vervaet