G-Atletiek

Atleten geboren in 2017-2016-2015-2014-2013-2012 (=onderbouw):

We kunnen in Lokeren geen aanmeldingen meer bijnemen voor 2022-2023, behalve voor geboortejaar 2013.
U kan uw zoon of dochter wel nog aanmelden maar u komt dan op de wachtlijst.

In Zele is er geen probleem om nog aan te melden en proeflessen te volgen

Registreren kan via de link aanmelden
U krijgt dan een uitnodiging om een aantal proeftrainingen te volgen om zo te ondervinden of atletiek leuk is.

U kan steeds vrijblijvend een kijkje komen nemen, op vrijdagavond te Zele van 18:15 - 18:30 u. In Lokeren op zaterdagochtend van 10:00 - 11:15 u.
Tijdens deze uren kan u iets nuttigen in het clubhuis.

Vooruitblik december


December belooft een drukke atletiekmaand te worden. Het belangrijkste evenement voor deze maand is de Runner’s Lab City Trail op 9 december. Het paradepaardje van AVLO wil dit jaar de kaap van 2.500 deelnemers overschrijden. Het belooft een mooie loop te worden op tal van unieke locaties en door vele mooie gebouwen. Niet te missen dus.
Bij je inschrijving van de Runner’s Lab City Trail gaat een deel van je inschrijvingsgeld naar vijf Lokerse goede doelen. Dat geld zal op 21 december overgedragen worden aan Music for Life in Puyenbroeck. En ook daar kan je bij zijn. Je kan vertrekken van Zele, Lokeren of Eksaarde. Dan loop je respectievelijk 19, 12 of 7 km. Dat belooft een gezellige avond te worden.
Voor de jeugd staat er ook heel wat op het programma. Zij gaan gezamenlijk naar de crossen in Overmere op 17 december en naar Ertvelde op 30 december. En in december gaat ook het indoorseizoen van start in de Topsporthal in Gent met jeugdwedstrijden op 9 en 26 december.
Voor de kangoeroes, geboortejaren 2011 en 2012, is er in de kerstvakantie een atletiekkamp van woensdag 27 tot vrijdag 29 december in Lokeren. Iedereen is welkom, ook niet-leden kunnen deelnemen.
Op dezelfde data is er ook een atletiek driedaagse voor de middenbouw, miniemen en cadetten, op de piste in Lokeren. Dat kamp is enkel voor aangesloten atleten. Ideaal dus om je trainingsmaatjes wat beter te leren kennen.
Natuurlijk staan er ook wedstrijden op het programma voor de ‘groten’, vanaf cadet. Zij kunnen 23, 26 en 30 december terecht in de topsporthal in Gent voor indoormeetingen. De afstandslopers kunnen naar dezelfde crossen gaan als de jeugd en op 3 december is er ook nog een cross in Oudenaarde.
Kijk voor meer info en inschrijvingen voor de evenementen op de site van AVLO.

Elien Vervaet