G-Atletiek

Atleten geboren in 2017-2016-2015-2014-2013-2012 (=onderbouw):

We kunnen in Lokeren geen aanmeldingen meer bijnemen voor 2022-2023, behalve voor geboortejaar 2013.
U kan uw zoon of dochter wel nog aanmelden maar u komt dan op de wachtlijst.

In Zele is er geen probleem om nog aan te melden en proeflessen te volgen

Registreren kan via de link aanmelden
U krijgt dan een uitnodiging om een aantal proeftrainingen te volgen om zo te ondervinden of atletiek leuk is.

U kan steeds vrijblijvend een kijkje komen nemen, op vrijdagavond te Zele van 18:15 - 18:30 u. In Lokeren op zaterdagochtend van 10:00 - 11:15 u.
Tijdens deze uren kan u iets nuttigen in het clubhuis.

Ultraloop in het winterse Kampen ( NL ): Chris werd 2e

Vrijdagavond (24 nov) trokken we naar het Nederlandse Kampen om daar om 2 uur ( ’s nachts ) te starten voor 130KM.
De  3 Bruggen Ultra 
 
Er waren maar 8 deelnemers die kozen voor de 130KM ( 2 ronden ), de meerderheid koos voor de 65KM die Zaterdagochtend zou starten
om 9 uur. Vandaar het vroege startuur voor de 130KM . Zij diende voor 9 uur hun eerste ronde afgelegd te hebben anders werden ze uit de wedstrijd genomen. Dat was jammer genoeg voor 1 deelnemer van toepassing.
 
Van bij de start liepen we mee vooraan , de Litouwer Tomas Prysmantas  nam al snel de koppositie in en gaf die niet meer af, we liepen geruime tijd in zijn zog , maar uiteindelijk zou zijn backlight niet meer zichtbaar zijn. Ook achter mij was er ook geen lichtje te bespeuren.. Alleen de nacht in met een sterke hoofdlamp om ons een weg te banen richting een van de drie bruggen van het Ketelmeer.
 

Zoals de weerberichten al aangaven ging het een koude nacht worden. En ja dat was het ook. Bij de start was de temperatuur net onder nul.
Vooral aan het Ketelmeer was die koude voelbaar. Naar het einde van de eerste ronde begon het licht te worden , de zon scheen maar geleidelijk aan maakte  die plaats voor donderwolken. Bij een temperatuur van 3°C kregen we in de laatste uren van de wedstrijd een onweersbui te verwerken met hagel en felle windstoten. Gelukkig hadden we in ons rugzakje nog een plastiek hesje mee samen met een kraag en samen met onze muts  konden we ons deels beschermen tegen dit felle weer.
 
Na 13u20min haalde we de finish en was zeker van de 2deplaats. Bij de aankomst stelde men voor eerst prijsuitreiking of eerst douchen ?
Ik vroeg :  “ Zijn we al voltallig toch ? “  Ja, jullie zijn de twee enige die de race uitliepen was het antwoord.  Niet verwonderlijk dacht ik bij mij zelf , met zo een winterse toestanden.
 
Alhoewel dit niet mijn weertype was en ik moeten knokken heb om de finish te halen, hebben we toch doorgezet en de volle 130KM uitgelopen. Een goeie training , want in de Spartathlon zal het meer dan één keer knokken worden om de eindstreep te halen.
 
Op naar de volgende.
 
Link naar artikel van Nederlandse Ultra -site : http://ultraned.org/n_item/f7177.php
 
Sportieve groeten,
 

Chris