AVLO in de prijzen op gemeentelijke Sportgala's

In Zele:

Zaterdag mocht Stephanie Verniers haar trofee in ontvangst nemen als zesvoudige provinciaalse kampioene. Individueel in het veldlopen, meerkamp, 1000m piste en in het verspringen, en samen met de pupillen meisjes ploeg 2015-2016 op de aflossingen 4 x 60m en de 3 x 600m.
Ook broer Thibeau Verniers deze mocht de trofee in ontvangst nemen als provinciaal en Vlaams kampioen op de 300m horden.

Sverre Van Britsom mocht ook een trofee in ontvangst nemen voor zijn provinciale titel op de 1000 meter. Hij werd ook 2de in de verkiezing van belofte van het jaar. Tevens had hij ook nog 2 titels met de pupillen aflossingsploeg.

Ook Karen Van Hecke behaalde een trofee voor haar titel in het hinkstapspringen bij de masters.
Alsook Sofie Picavet mocht een trofee in ontvangst nemen.

In Lokeren:

Maxim Verniers was op het sportgala in Lokeren waar hij met zijn trainingsgenoot Jens Van Aerde samen de trofee in ontvangst namen van de pupillen jongens ploeg 2015/2016 als provinciaalse kampioenen op de aflossingen 4 x 60m en de 3 x 600m.

Jade Cowie vertegenwoordigde de pupillen meisjes aflossingsploeg 2015/2016 waar ze de twee trofeeën kreeg als provinciaalse kampioenen aflossingen op de 4 x 60m en de 3 x 600m.

Voor de laureaten was het weer een leuke avond aan allen een dikke proficiat voor jullie prestaties.

Een speciale vermelding voor onze penningmeester - trainer - atleet Dirk Vervaet die in Lokeren de prijs kreeg van 'Sportverdienst'. Een mooie bekroning voor al het werk dat Dirk reeds deed (en hopelijk nog lang doet wink voor AVLO.


Michel Verniers en Patrick Van Waes.