AVLO'ers presteren sterk op de Scholencross te Lochristi

Traditiegetrouw is er steeds in september een scholencross in Vlaanderen , ook in Lochristi in de Bosdreef is dit een jaarlijks gebeuren.
Onder onze AVLO jeugdatleten zijn er enkele woonachtig in groot Lochristi .
Zij hebben zich afgelopen woensdag getoond en behaalden allen een podiumplaats . Daar zijn we als AVLO jeugdtrainer fier op.
En als je dat dan noch eens allemaal live mag meemaken .
Zoë Dhooge en Ayco Van Raemdonck liepen van bij de start mooi vooraan, halfweg liepen ze zelfs samen op kop maar toen kwam Elisa Van Peteghem sterk opzetten samen met Paulien De Ridder . Zoë Dhooge zakte even wat weg naar een vijfde plaats (te snel gestart ?) . Maar kon dit noch behoorlijk goed maken met een mooie eindsprint om alsnog 2de te worden. . Ayco Van Raemdonck haalde ook haar beste eindsprint boven om ook mee het podium te delen en belande samen met Paulien De Ridder op een gedeelde 3de plaats.
 
Yens Van Aerde en Flor De Bock liepen van bij de start als AVLO duo gezwind aan kop van de wedstrijd en werden nooit echt bedreigd .
Ze zouden het deze keer terug onder elkaar moeten uitvechten wie dit jaar de scholencross wint . En dat gebeurde ook zij aan zij maar uiteindelijk heeft de vinnige eindsprint van Yens Van Aerde bepaald wie uiteindelijk de winnaar was. Flor haalde met genoeg voorsprong mooi de 2de plaats binnen.
 
Alvast allemaal een dikke proficiat van jullie jeugdtrainer en dorpsgenoot,
Chris Dhooge

 
 Vijfde leerjaar meisjes: 1 Elisa Van Peteghem, 2 Zoë Dhooge, 3 Ayco Van Raemdonck ex aequo met Paulien De Ridder. Vijfde leerjaar jongens: 1 Alexander Barbio, 2 Denzel Laroy, 3 Mauro Daubioul. Zesde leerjaar meisjes: 1 Yelena Boone, 2 Emilie Allegaert, 3 Fran Schellens. Zesde leerjaar jongens: 1 Yens Van Aerde, 2 Flor De Bock, 3 Milan Clierinck.