Uitnodiging eetfestijn AVLOvzw - 30 april 2016

Na eerdere succesvolle edities zet het oudercomité zijn schouders opnieuw onder het AVLO-eetfestijn. Een gezellige en smakelijke avond, waarop jong en minder jong van harte welkom is!

Op zaterdagavond 30 april om 18u00 zal in de feestzaal van de sporthal (naast de atletiekpiste)  een BBQ geserveerd worden, dit in samenwerking met Vleeshal Filip (Waasmunster).
Graag hadden we u hierop uitgenodigd! We hebben de kostprijs bewust zeer laag gehouden; zo kunnen de kinderen inschrijven aan 10€/kind en de volwassenen (+12 jaar) aan 16€/persoon.

Hiervoor bieden wij u het volgende aan:
Sprankelend of gezond aperitief
Heerlijke BBQ met aangepaste groenten en sauzen: keuze uit: BBQ-worst, hamburger, kipfilet, zalmpapillot, saté en biefstuk
Dessertenwaaier

Graag hadden wij een bevestiging van je komst via het inschrijvingsformulier. HIER

Ditjaar zal er opnieuw mogelijkheid zijn om de beentjes te strekken na het eten.  Onder leiding van onze AVLO-DJ kan iedereen nog eens z’n beste dans-moves bovenhalen!

Wil je gereserveerde plaatsen om in groep samen te zitten? Geef bij het inschrijvingsformulier jullie - per groep zelf gekozen - tafelnaam op. Wij zorgen er dan voor dat jullie aan dezelfde tafel kunnen plaatsnemen! Indien jeugdatleten/jongeren een aparte tafel wensen dienen zij zich ook apart in te schrijven met een aparte tafelnaam!

Betalen kan u op het rekeningnummer van de club (068-2139242-31).

Pas na betaling is de inschrijving definitief!

We hopen op je aanwezigheid en wensen je alvast smakelijk eten!

Oudercomité AVLOvzw