Weetjes over het eetfestijn van 21 maart 2015

Beste AVLO-fanaat, 

AVLO heeft een oudercomité, dat is een feit, al is dit misschien niet door iedereen even goed gekend. We komen regelmatig samen om de werking van AVLO te bespreken en vanuit ons perspectief de gang van zaken te evalueren. De meesten van ons steken regelmatig een handje toe bij AVLO-organisaties.

Een paar jaar geleden organiseerden we een tevredenheidsenquête bij de jeugdleden en hun ouders. Sindsdien trachten wij kleine initiatieven te nemen om de resultaten van die bevraging om te zetten in daden.

Opvallend was toen dat er veel vraag was naar ontmoeting op en naast de piste.  Het komende eetfestijn is dus niet alleen een manier om geld in het laatje te brengen van de club; maar ook een ontspannende en sociale gelegenheid om tussen pot en pint fijne mensen te ontmoeten.

Opdat het een gezinsvriendelijk gebeuren kan zijn kozen we voor een vroeg startuur (18u), zullen we speelruimte creëren voor de jongsten (springkasteel)  en is er dansgelegenheid voor de iets ouderen (ook voor jou dus). Het oudercomité zal de zaal klaarzetten  en het dessertbuffet voorzien.  De traiteur zal het eten verzorgen…  

Dan zijn we enkel nog op zoek naar eters en helpende handen.  We hebben zelf kunnen ervaren dat eens een handje toesteken heel bevorderlijk is om nog meer contacten te leggen; bovendien hebben we al vaak gemerkt dat Berten (of een andere medewerker van AVLO) regelmatig op zoek moet naar hulp voor allerlei sportieve organisaties.   Voor deze ene keer schuilt achter dit karwei het oudercomité!

Heb jij zin om eens een uurtje mee te werken aan de bar?  Drank te bedienen?Weet je toch dat je tot in de late uurtjes zal blijven en heb je zin om mee op te kuisen?

Je kan je melden om mee te werken via deze link: 

Was de info van het eetfestijn nog niet tot bij jou geraakt? Of ben je nog niet ingeschreven voor het eetfestijn?

Klik dan snel hier... Er zijn nog slechts 50 plaatsen vrij!

Zonnige groeten van het oudercomité:
Chantal De Gucht (mama Niels Stevens)
De Vleeschauwer Berten (medewerker AVLO)
Wendy Rogiers (mama Yorben de Troyer)
Elke Van Hoydonck (mama Emma en Viktor suy)
Sabrina Van Damme (mama van Phebe en Chloë Van Lokeren)
Els Van den Bussche (mama van Riet en Klaas Heirbrant)